Camping

Een camping is een plek waar je met een tent, caravan, vouwwagen of camper kunt verblijven en overnachten. Er camping wordt veelal gebruikt om een vakantie door te brengen. Basisvoorzieningen als water en elektriciteit zijn aanwezig. Ook beschikt een camping over een sanitairgebouw met toiletten, douches en wastafels.

Mensen kunnen een tent of caravan meenemen. En steeds vaker zijn er mogelijkheden om te overnachten in een compleet ingerichte tent, zoals een yurt, tipi, andere ingerichte tent of in een ingerichte caravan. Kamperen bij de boer is ook populair. Het is een nieuwe vorm van inkomsten voor boeren die hun geld niet meer op de traditionele manier kunnen verdienen.

Mensen kiezen vaak voor een camping als vakantieplek omdat ze van de natuur en frisse lucht willen genieten, een camping is namelijk vaak landelijk gelegen. Er zijn campings vol vermaak en vertier tot campings waar alleen sanitaire voorzieningen zijn.

Als jij een camping wilt of hebt is de belangrijkste vraag welke vorm het beste bij jou past vanuit wie jij bent en wie jouw droomgast is.
Reactie plaatsen