Deelnemers Winter Vol Liefde

'Wanneer begint Winter Vol liefde?' Als fan van het eerste van B&B Vol Liefde én als inwonter van Oostenrijk heb ik dit de afgelopen 2 maanden diverse keren gegoogled. En gister kreeg ik het verlossende woord:

Winter Vol Liefde start op maandag 18 december 2023!

Dat wordt dus een extra leuke kerstvakantie. :-) Te zien op RTL4 om 20.33 uur. En sinds vrijdag 14 december zijn de nieuwe kandidaten van seizoen 2024 bekend.

En...
wie zijn de deelnemers van Winter Vol liefde, de winterse opvalger van B&B Vol liefde? Deze zijn al een tijdje bekend; de opnames zijn zelfs vorige winter al geweest. Deze kandidaten moeten hun eventuele liefde dus nóg langer geheim houden dan de deelnemers van B&B Vol liefde....

Ik zet de deelnemers van Winter Vol liefde in dit blog voor je op een rij.

bb-winter-vol-liefde-deelnemers-blog-droomplekacademie-nl-bron-rtl4-veronica-superguideKandidaten Winter Vol Liefde (bron foto: RTL4)


Deelnemers van Winter Vol liefde

Er doen 5 moedige vrijgezellen mee aan Winter Vol liefde. Ze wonen en werken allemaal in een gebied waar in de winter lekker veel sneeuw te vinden is.

Ik stel de kandidaten van Winter Vol Liefde even aan je voor:

1. Marco - 55 jaar (Noorwegen)

Ik vind de deelname van Marco extra leuk, want ik ken hem al jaren. We zijn jarenlang 'hotel-collega's geweest'. Als hij zijn prachtige boutique hotel Herangtunet runt, samen met zijn vrouw Marie-José, runnen wij ons hotel de Berghut in Oostenrijk (inmiddels appartementen). En ook in DroomplekAcademie-verband hebben we contact met elkaar gehad.

We kennen Marco als een aimabele en avontuurlijke man. In 2018 (of was het 2017...?) brengen we tijdens onze camperrondrit in Noorwegen een bezoek aan Marco en Marie-José. We mogen hun prachtige droomplek van dichtbij zien en hebben mooie gesprekken. Prachtige herinneringen! Ik heb ontzettend veel respect voor Marco hoe hij sinds het overlijden van Marie-José zijn droomplek op een fantastische manier draaiende houdt.

Marco (bron foto: RTL4.nl)


2. Guido - 43 jaar (Zweeds Lapland)

Guido runt sinds 2012 een eigen kampeerterrein in Zweeds Lapland: Moosecamp Jutis. Op de website van RTL is te lezen dat hij in de zomer tours en activiteiten organiseert: kanoën, hiken, vissen en bushcraften. In de winter geeft hij les op een basisschool.

Destijds is hij dit avontuur met zijn toenmalige vriendin gestart, lees ik in een artikel uit 2012. Hij zal in de loop van de jaren weer single zijn geworden.

Onze DroomplekAcademie-cursisten Willem en Ria zijn een paar jaar geleden ook naar het hogere Zweden verhuisd en organiseren daar ook activiteiten. En daar heb ik al veel bewondering voor. Maar in je eentje: heel moedig!

Guido (bron foto: RTL4.nl)


3. Edith - 51 jaar (Oostenrijk)

Edih woont al jaren in Oostenrijk, samen met haar 14-jarige zoon. Als landgenoten hebben we wel eens mailcontact me elkaar gehad. Ze deelt haar oproep bij een knapperend haardvuur in haar huis waar ze ook een appartement verhuurt.

Op de website van Winter Vol Liefde kunnen we verder lezen: 'Edith is een echte aanpakker en een harde werker, maar geniet ook volop van het leven. In haar vrije tijd gaat ze graag skiën, een hapje eten, relaxen in de sauna of geniet ze van de après ski.' Benieuwd of we haar nog jodelend tijdens de après ski in beeld gaan zien!

Edith (bron foto: RTL4.nl)


Wil jij, net als Marco, Guido en Edith ook een gastenaccommodatie beginnen?
Overweeg dan dit bestellerboek te bestellen of cadeau te vragen:

DroomplekGeluk
In 9 stappen naar een succesvolle B&B, camping, hotel of vakantiewoning

 >> Meer info over het boek DroomplekGeluk
>> Of download hier een gratis Inkijkexemplaar

DroomplekGeluk Inkijkexemplaar boek stappenplan B&B beginnen camping hotel pension vakantiewoning ondernemingsplan Nelleke Griffioen waar begin ik

Tijdens Winter Vol Liefde maar liefst twee deelnemers uit Zwitserland. Het land waar wij, vóór ons vertrek naar Oostenrijk, gedurende 5 jaar een vakantiewoning in Les Quatres Vallees (Wallis) hadden. Het is dat de hotels er in 2008 al vreselijk duur waren, anders hadden we waarschijnlijk in Zwitserland onze Berghut gesticht. :-)


4. Saul - 29 jaar (Zwitserland)

Saul verkoopt huizen in Zwisterland: hij is makelaar. Samen met zijn broers runt hij een makelaarsbedrijf. Op de website van RTL is te lezen dat hij een luxeleven leidt in Riederalp (Wallis) en hij zoekt een assertieve, stijlvolle vrouw én die houdt van winterse activitieiten.

Saul heeft een hechte band met zijn familie en hij heeft maar liefst vijf broers (ik dacht dat vier zussen al veel was ;-)). Zijn moeder heeft hem opgegeven.

Saul (bron foto: RTL4.nl)

5. Benjamin - 26 jaar (Zwitserland)

En levensgenieter Benjamin is met zijn 26 jaar ook écht de Benjamin van de deelnemers van Winter vol liefde 2023. We maken al skiënd met hem kennis. Hij werkt in de winter in een restaurant in Zwitserland en in de zomer geeft hij Vespatours in Italië.

Hij is op zoek naar een man en wordt op de website van RTL hunk genoemd. Hij geeft aan nog nooit een relatie gehad te hebben. Hoplijk vindt hij via Winter Vol Liefde de liefde.

Benjamin (bron foto: RTL4.nl)

Heel veel kijkplezier!

Ik kan alleen maar bewondering hebben voor de deelnemers van Winter Vol Liefde (en ook B&B Vol liefde). En ik hoop dat kijkers empathie hebben voor de deelnemers, want het is heel moedig van de deelnemers dat ze ons op televisie deelgenoot maken van hun zoektocht naar de liefde.

In de zomer schreef ik over dit onderwerp een artikel voor Telegraaf Vrouw: Er zit een vies geurtje aan de reuring rondom B&B Vol liefde.

We wensen alle deelnemers natuurlijk heel veel liefde toe en alle kijkers veel kijkplezier.

Lieve groetjes,
Nel

DroomplekAcademie.nl


Over de schrijver
Door het delen van al onze gastensuccessen en -valkuilen inspireren we jou bij het onderzoeken, ontwikkelen en runnen van een succesvol gastenverblijf. - deBerghut.com - auteur van de boeken 'DroomplekGeluk', 'Dagboek van een Gastvrouw' en 'Het geheim van de Berghut': www.DroomplekAcademie.nl/boeken.