DroomplekGeluk - speciale voorverkoop: bestel jouw exemplaar alvast
arrow_drop_up arrow_drop_down

'Heel inspirerend!'

Floortje DessingDroomplekGeluk

in 9 stappen naar jouw succesvolle B&B, camping, hotel of vakantiehuis


Vanaf eind oktober verkrijgbaar in de winkel

t/m 30 september alvast extra voordelig te bestellen!

€ 67,80
€ 27,95

Bestel nu alvast jouw persoonlijke exemplaar

Het eerste boek met een stap voor stap-aanpak voor het succesvol maken van jouw gastenverblijf(droom), inclusief online werkboek en verwijzingen naar handige checklists. 


  • Ontvang het boek eind oktober als eerste op je deurmat!
  • Gratis verzendkosten binnen Nederland (de verzendkosten buiten Nederland worden berekend als je je adres ingeeft bij het bestellen)
  • Inclusief 3 voorverkoopbonussen (t.w.v. 39,89 euro): de ebook-editie (ePub) van DroomplekGeluk, evenals het ebook (pdf) en luisterboek van onze bestseller Het geheim van de Berghut met het openhartige verhaal van ons 'vertrekavontuur'.*

En:
Als je tot de eerste 250 'voorbestellers' van DroomplekGeluk behoort, maak je kans op geheel verzorgd winter(sport)weekend in het Proefhotel in Oostenrijk (van 5-9 maart 2020) voor 2 personen
, waar Bart en Sietske deze winter hun vertrekdroom uitproberen. Waarbij je kunt rekenen op een sfeervolle kamer, ontbijt, lunchpakketje, avondeten en een actieve winteravond in de bergen (reis voor eigen rekening), En inclusief een uitgebreide meet & great met ons (Hans en Nel) waarbij je al je vragen kunt stellen (totale waarde: 849,00 euro).


* Je ontvangt na bestelling direct een link naar het ebook en luisterboek van Het geheim van de Berghut; de ebook-editie van DroomplekGeluk ontvang je eind oktober per mail. 

Floortje Dessing 

programmamaker en mede-eigenaar camping Buitenland (Drenthe):


‘Ik ben nog steeds heel blij dat ik met een aantal vrienden aan mijn campingavontuur begonnen ben. Ik vind het altijd te gek als mensen zoals Nel in het diepe springen

en dit soort avonturen aangaan. Heel inspirerend ook.

Ik weet zeker dat DroomplekGeluk een succes gaat worden!’

Droom je van een B&B, camping, hotel of vakantiehuis vol blije gasten?

Maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? 


DroomplekGeluk is het allereerste boek waarin je een planmatige aanpak aangereikt krijgt om jouw gastenverblijf(droom) waar te maken. Ik neem je - stap voor stap - mee op weg naar jouw succesvolle droomplek, waar dan ook ter wereld.

Pssssttt, gluur je alvast even mee? 

Staat het realiseren en runnen van een B&B, camping, hotel, vakantiehuis of trainingslocatie op jouw bucketlist? Maar ligt deze langgekoesterde droom al jaren in de ijskast?


In dit boek leer je van succesvol droomplekeigenaar en coach Nelleke Griffioen op een gestructureerde manier jouw gastenverblijfdroom te onderzoeken en waar te maken. Dat alles volgens de beproefde aanpak van het DroomplekRoer.


Ontdek:

✔ hoe je vriendjes wordt met jouw ja-maren

✔ welke missers jij kunt voorkomen, die 93% van de toekomstige gastenverblijfeigenaren wél maakt

✔ hoe je die ene droomplek bemachtigt, zelfs als je geen suikeroom hebt

✔ hoe jouw gasten voor je gastenverblijf in de rij staan – nog vóórdat het open is – zonder dat je hoeft te leuren

✔ hoe je overeind blijft als jouw droom een nachtmerrie dreigt te worden


Nelleke Griffioen (1973) heeft samen met haar man Hans inmiddels honderden mensen geholpen hun gastenverblijfdroom succesvol te realiseren. Ze runnen tussen 2009 en 2016 hun zeer geliefde hotel de Berghut en schrijven in 2012 het veelgelezen taboedoorbrekende boek over hun vertrekavontuur: Het geheim van de Berghut.Hans en Nel zijn onder meer te zien en te horen op BNR, in Editie NL, Libelle, AD en Flow Magazine.

Plenty of space for a smooth sub-title!

PS: het werkboek en alle checklists in het boek zijn vanaf eind oktober online beschikbaar. 

'Een waardevol en zeer informatief naslagwerk met prachtige foto’s

voor iedereen die niet alleen wil dromen.


DroomplekGeluk is echt een boek waar je U tegen zegt. Ongelooflijk, wat een inhoud, kennis en informatie. Door alle kennis die Nel deelt, aangevuld met eigen ervaringen, worden je twijfels stap voor stap weggenomen en ga je over tot actie om die B&B, hotel, vakantiehuis of camping te realiseren. 


Als je nu niet je droom kunt verwezenlijken, dan komt het nooit meer!


Marleen - BijzonderPlekje.nl
Te gek dat je mijn boek DroomplekGeluk alvast bestelt, ter inspiratie voor jouw droom. 


Van mij komt er ook een nieuwe droom uit:

het eerste boek schrijven met daarin een aanpak voor mensen als jij die hun B&B-, camping-, hotel- of vakantiehuizendroom willen onderzoeken en succesvol willen waarmaken en voor iedereen die hun gastenverblijf op een hoger plan wil tillen. 


Ik kan niet wachten om je kennis te laten maken met mijn DroomplekRoer-aanpak, die ik in het boek beschrijf!


Liefs, Nel

‘Een must om te lezen voor iedereen die droomt van een

succesvol gastenverblijf!


 Het boek geeft starters of twijfelaars, maar

ook mensen die al een gastenverblijf runnen zó veel om

over na te denken. Een schat aan informatie van Nel als

ervaringsdeskundige!’


Britt de Groot

- Mandlwand Lodge (bekend van Ik Vertrek)

Bestel nu alvast jouw exemplaar van DroomplekGeluk voor 27,95 euro.


  • Ontvang het boek eind oktober als eerste op je deurmat!
  • Gratis verzendkosten binnen Nederland (de verzendkosten buiten Nederland worden berekend als je je adres ingeeft bij het bestellen)
  • Inclusief 3 bonussen (t.w.v. 39,89 euro): de ebook-editie (ePub) van DroomplekGeluk, het ebook (pdf) van Het geheim van de Berghut* en het luisterboek van het Het geheim van de Berghut*.


En:
Als je tot de eerste 250 'voorbestellers' van DroomplekGeluk behoort, maak je kans op geheel verzorgd winter(sport)weekend in het Proefhotel in Oostenrijk (van 5-9 maart 2020) voor 2 personen
, waar Bart en Sietske deze winter hun vertrekdroom uitproberen. Waarbij je kunt rekenen op een sfeervolle kamer, ontbijt, lunchpakketje, avondeten en een actieve winteravond in de bergen (reis voor eigen rekening), En inclusief een uitgebreide meet & great met ons (Hans en Nel) waarbij je al je vragen kunt stellen (totale waarde: 849,00 euro).