Waardevolle gratis inspiratie voor jou en je droom(bedrijf). 

Kies maar!

a. Droom je van een B&B, camping, hotel, vakantiewoningen of trainingslocatie?

gratis online training

'Grip op Geld voor jouw Gastenverblijfdroom'

 Ontdek op donderdag 2 maart om 20.00 uur

 hoe je in de voorbereiding van je B&B, camping, vakantiehuizen of hotel een stevige basis legt voor een financieel gezond gastenbedrijf. Je hoort aan de hand van Hans zijn verhaal 5 valkuilen én tips.

Download dit GRATIS ebook

'van Nachtmerrie naar Droomvertrek'

Wil jij wél een succesvolle B&B, hotel, camping of vakantiewoningen?

Behoed jezelf voor deze 5 veelgemaakte fouten die grote gevolgen kunnen hebben. Meer dan 1000 mensen gingen je voor en deden hun voordeel met dit waardevolle ebook.

Voorkom een miskoop!

Download dit gratis Bezichtigingswerkboek 

Je wilt heel graag die lange begeerde droomplek bemachtigen. En je kunt veel ellende voorkomen als je de juiste stappen zet bij het aankopen of pachten je droomplek. Het bezichtigingswerboek staat vol met tips om je goed voor te bereiden.

b. Run je B&B, hotel, pension, camping of vakantiehuizen?

Dan is dit wellicht interessant voor je:

GRATIS mini-ebook

'Gastvrij Grenzen Stellen in 3 stappen'

Ontdek in 5 minuten hoe je op een vriendelijke manier grenzen stelt richting je gasten, waardoor ze niet weglopen, maar juist met je weglopen.

Vriendelijk voor je gasten én voor jezelf. 

dagboek-van-een-gastvrouw-cover-boek-bed-and-breakfast-camping-hotel-runnen-vakantiewoningen-selfcare-nelleke-griffioen-boek

NIEUW:

het boek 'Dagboek van een Gastvrouw'

Aan de hand van persoonlijke verhalen en interviews ontdek je hoe je goed voor je gasten zorgen én voor jezelf, En hoe je jouw droomplek succesvol runt, zonder slaaf te worden van je gast,

column-9-geboden-voor-goede-gasten-nelleke-griffioen

Zo voed je je  gasten op... :-)"Hoe krijg ik mijn droombedrijf financieel gezond én houd ik genoeg tijd voor mezelf over?" 


Wist je dat maarliefst 86% van de mensen met een B&B, kleinschalig hotel, camping of vakantiewoningen met deze vragen worstelen? Begrijpelijk. Want een gezond gastenbedrijf neerzetten is meer dan 'B&B-tje spelen'. 


Het goede nieuws is dat je het kunt leren, zelfs als je geen geldboom in je tuin hebt staan. Maar je moet het wel slim aanpakken. En daar helpen we je heel graag een handje bij. In onze gratis ebooks en gratis online trainingen ontvang je talloze tips. Doe er je voordeel mee!

.

Warme groet,
Hans & Nel


PS: we zijn heel benieuwd of het waardevol voor je is.