De 8 leukste emigratiecadeaus of B&B cadeaus om te geven of krijgen

De 8 leukste emigratiecadeaus of B&B cadeaus om te geven of krijgen

Heb je moeite met het maken van een verlanglijstje voor de feestdagen, omdat je niet weet wat je wilt hebben? Of weet je nooit wat je voor je verjaardag moet vragen? 

Als je plannen hebt voor een B&B, camping, hotel of vakantiewoningen hebt, weet je vanaf nu altijd wat je kunt vragen: we geven je namelijk 8 tips voor emigratiecadeaus, om te vragen of te geven.


1. Een mooi notitieboek

Al jouw ideeën, plannen en to do’s verdienen een mooi schrift. Bij de Hema vind je leuke notitieboeken voor weinig geld. Maar gun je jezelf een echt mooi schrijfboek: kijk dan eens op MyLovelyNotebook. Ook de notitieboeken van Legami zijn de moeite waard.

Wij hebben zelf ook altijd een schrift gehad om al onze ideeën voor onze gastenaccommodatiedroom in op te schrijven. 


2. Onze besteller boeken DroomplekGeluk en Het geheim van de Berghut 

We hebben 2 eigen boeken speciaal voor mensen die een B&B willen beginnen, vol inspiratie voor jouw B&B-, camping-, hotel- of vakantiewoningendroom. Of dat nu in Nederland, Vlaanderen of daarbuiten is:

  • Het geheim van de Berghut [2012; herziene versie 2023] gaat over ons persoonlijke verhaal van over kiezen, loslaten en doorzetten.
  • DroomplekGeluk [2020] biedt een stevig houvast met een baanbrekend stap voor stap-aanpak voor het realiseren van je eigen gastenverblijfdroom aan de hand van het door Nel ontwikkelde model: het DroomplekRoer©.

DECEMBERACTIE: Beide boeken kun je nu samen extra voordelig bestellen.

boek-tips-bed-and-breakfast-camping-pension-beginnen-droomplekgeluk-het-geheim-van-de-berghut-cadeau-actie


3. Een truttig tegeltje

Hoe leuk: een tegeltje met een uitspraak die jou inspireert jouw droom waar te maken. Bij TruttigTegeltje kun je zelf een uitspraak kiezen en daarvan een tegeltje laten maken.4. Het tijdschrift van jouw emigratieland

Of je nou naar Frankrijk, Italië, Spanje of Oostenrijk of ‘Nordic’ Scandinavië wilt of gaat: steeds meer landen hebben tegenwoordig een eigen tijdschrift. Vraag een nummer van het tijdschrift van het droomland óf een jaarabonnement cadeau.

Wist je de Leven in Frankrijk en Italië Magazine scheurkalenders hebben?


5. VertrekNL Magazine

Ken je VertrekNL Magazine al? Het is een kwartaalblad voor mensen die willen emigreren of al geëmigreerd zijn. Naast diverse emigratieverhalen gaat elk nummer over een specifiek land. Je kunt een jaarabonnement nemen of voor 6,95 euro een landenspecial nabestellen._6. Tickets voor de Emigratiebeurs

In het 1e weekend van april kun je inspiratie opdoen voor jouw emigratiedroom bij de Emigratiebeurs. De beurs staat vol met stands van verschillende landen en je kunt interessante presentaties bijwonen. Vergeet niet op onze stand langs te komen!

Vraag een ticket cadeau voor de feestdagen [of je verjaardag]! Cursisten van de DroomplekAcademie krijgen altijd een Emigratiebeursticket van ons cadeau.

emigratiebeurs-droomplekacademie-hans-en-nel-tips-bed-and-breakfast-beginnen-camping-hotel-vakantiewoningen-gratis-kaarten

Sinds 2016 staan we elkaar jaar met de DroomplekAcademie op de Emigratiebeurs, als ontmoetingsplaats voor mensen met vertrekdromen. 


7. Goed gereedschap

De kans is groot dat je, voordat jouw gastenverblijf open kan, nog even flink moet verbouwen. En goed gereedschap is daarvoor essentieel. Alleen in een periode dat elke euro er eentje is, ga je geen Makita schroefmachine kopen. En dat terwijl goed klusmateriaal het klussen zoveel makkelijker maakt. Zorg in ieder geval voor goede basisstukken gereedschap: schroefmachine, decoupeerzaag, klopboormachine, zaagtafel en goede basiskoffer voor het onderhoud.

Hans: 'Achteraf zeg ik dat ik met te goedkoop gereedschap begonnen ben. Ik vond het spannend om geld uit te geven aan gereedschap, omdat ik niet wist of we voldoende gingen verdienen met onze droom. Toen het gereedschap versleten was, ben ik duurder gereedschap  gaan kopen. Dat was echt een verademing; het werkte beter, fijner en sneller. Achteraf had ik in de voorbereidingsjaren het betere gereedschap als cadeau kunnen vragen.'8. Goed fototoestel

Nog een essentieel emigratiecadeau: of je nou een goede camera op je smartphone hebt of een losse camera wilt: zorg voor een goede camera. Goede foto’s zijn essentieel voor het aantrekken van gasten via jouw website, social media en verzamelsites voor de leukste vakantieadresjes.


Welk cadeau zou jij wel willen krijgen?

Warme groet,
Nel

Over de schrijver
Door het delen van al onze gastensuccessen en -valkuilen inspireren we jou bij het onderzoeken, ontwikkelen en runnen van een succesvol gastenverblijf. - deBerghut.com - auteur van de boeken 'DroomplekGeluk', 'Dagboek van een Gastvrouw' en 'Het geheim van de Berghut': www.DroomplekAcademie.nl/boeken.