Proefhotelier

Een proefhotelier is iemand die een paar weken het Proefhotel runt en wil ervaren hoe het is om in de praktijk een gastenverblijf te runnen alvorens er echt aan te beginnen.

Vaak denken mensen dat het niet zo moeilijk is om een hotel, camping, bed and breakfast of vakantiewoningen te beginnen en te runnen, maar er komt ontzettend veel bij kijken. Het Proefhotel is een uniek concept waarbij mensen met een Ik Vertrek-droom een eigen ondernemersidee een paar weken lang met eigen gasten kunnen uitproberen, onder begeleiding van de coaches Hans & Nel. Deze training helpt iedereen die wil emigreren en een gastenverblijf wil beginnen waardevolle ervaring op te doen voor vertrek.

proefhotel.nl in Oostenrijk Hans & Nel voorjaar Hans en Nel - leren is proberen

Hans & Nel hebben bijna 7 jaar lang 7 maanden per jaar gasten ontvangen in de Berghut in Oostenrijk. Dé plek voor ontmoeten, inspiratie en bergbeleving in een authentieke én comfortabele setting. Daarbij verzorgden ze weken en weekenden waarin ze gelijkgestemden bij elkaar brachten. Ze begeleiden nu mensen met eenzelfde droom via de DroomplekAcademie bij het realiseren van een authentiek en succesvol gastenverblijf. Het Proefhotel is de meest intensieve cursus binnen de DroomplekAcademie.

Wil jij ook jou droom uitproberen voordat je vertrekt en proefhotelier worden? Kijk voor meer informatie op Proefhotel.nl
Reactie plaatsen