Emigratiebeurs

De Emigratiebeurs is een beurs die jaarlijks plaatsvindt in de Expo Houten (Nederland) en zich volledig richt op mensen met emigratieplannen. De beurs is hét trefpunt voor de emigratiebranche en met een bezoekersaantal van ruim 12.000 bezoekers en zo'n 175 exposanten is het een van de grootste emigratiebeurzen van Europa. Vele landen, binnen en buiten Europa, zijn op deze beurs vertegenwoordigd.

Emigratiebeurs DroomplekAcademie Bed and Breakfast beginnen

Je kunt je op de Emigratiebeurs oriënteren op wat je allemaal moet regelen als je gaat emigreren. Er staan veel instanties die je daar iets over kunnen vertellen. Daarnaast staan er diverse makelaars. Elk jaar wordt er extra aandacht besteedt aan een specifiek land, het gastland. Van de drie beurshallen is één hal gevuld met stands over dit gastland. Ongeveer 20% van de bezoekers heeft plannen om te gaan ondernemen.

DroomplekAcademie op de Emigratiebeurs

De DroomplekAcademie is sinds 2016 ook vertegenwoordigd op de beurs. Tof om je daar te ontmoeten! We staan met TEAM DroomplekAcademie voor je klaar om je vragen over  emigreren in combinatie met een gastenverblijf beginnen te beantwoorden. Daarnaast geven we op beide dagen een presentatie over de do's en don'ts rondom het beginnen van een B&B, hotel, camping of vakantiehuizen. Bekijk hier de video van de prestentatie die we in 2017 op de Emigratiebeurs gaven.

hart van Nederland emigratiebeurs droomplekacademie

De beurs vindt jaarlijkse plaats in het tweede weekend van februari.

Kijk voor meer informatie op Emigratiebeurs.nl.

Warme groet,
Hans & Nel
DroomplekAcademie.nl
Reactie plaatsen