Voorkom deze 5 valkuilen op weg naar jouw B&B, camping, hotel of vakantiewoningen

Voorkom deze 5 valkuilen op weg naar jouw B&B, camping, hotel of vakantiewoningen

Er zijn honderden valkuilen om in te trappen als je een B&B, hotel, pension, gîtes, vakantiewoningen of trainingsaccommodatie opzet of runt. Daar weten we alles van. 😉 En op de Emigratiebeurs 2020 lichten we er tijdens onze drukbezochte presentatie 5 toe.

In enkele van deze 5 valkuilen trappen we zelf ook als we – na 5 jaar dromen – in 2009 naar Oostenrijk emigreren en ons sfeervolle, ongedwongen kleinschalige hotel ‘de Berghut’ starten.

  • We vertrekken met onze peuter en baby.
  • We hebben vrijwel geen ervaring in de horeca.
  • En Hans en ik hebben nog nooit echt samengewerkt.

Genoeg ingrediënten voor een smeuïge Ik Vertrek-aflevering. Dat snap je wel…

Beluister de 5 valkuilen-presentatie

Je kunt de gehele presentatie beluisteren in deze podcast: ontdek je welke 5 valkuilen je in ieder geval niet wilt trappen.

B&B-BN’ers delen hun gouden tip uit DroomplekGeluk

Tijdens de Emigratiebeurs op 8 en 9 februari 2020 is ook de landelijke lancering van mijn boek DroomplekGeluk – in 9 stappen naar jouw succesvolle B&B, hotel, camping of vakantiewoning. Aan het begin van de presentatie licht ik kort het model toe waar het boek en onze aanpak op is gestoeld: het droomplekRoer.

Daarnaast delen enkele B&B-BN’ers hun gouden tip uit het DroomplekGeluk. Onderstaande video hoort bij geluidframent uit de podcast.

Wil je meer weten over het boek DroomplekGeluk? Hier vind je meer info.

DroomplekGeluk haalt het Algemeen Dagblad

Precies tijdens het Emigratiebeursweekend besteedt het AD aandacht aan mijn boek DroomplekGeluk. Een kers op de taart tijdens een heel mooi en bijzonder weekend! #dankbaar

 

En kun je niet genoeg krijgen van valkuilen? Download dan ook dit gratis mini-ebook Van Nachtmerrie Naar Droomvertrek 

Over de schrijver
Door het delen van al onze gastensuccessen en -valkuilen inspireren we jou bij het onderzoeken, ontwikkelen en runnen van een succesvol gastenverblijf. - deBerghut.com - auteur van de boeken 'DroomplekGeluk', 'Dagboek van een Gastvrouw' en 'Het geheim van de Berghut': www.DroomplekAcademie.nl/boeken.