Mooie momenten - VertrekColumn Angela en Gert [Frankrijk]

Mooie momenten - VertrekColumn Angela en Gert [Frankrijk]

Elk jaar organiseren we voor onze deelnemers van het Masterprogramma ‘Mijn Gouden Gastenbedrijf’ een inspiratiedag. In november 2021 hebben we tijdens deze online dag diverse prijzen verloot, waaronder een column op ons blog. En Angela en Gert, die dit jaar naar Frankrijk vertrekken, zijn de winnaars. Je kunt hun belevenissen hier een jaar lang elke 2 maanden volgen.


Het is zover: na maanden van plannen maken, voorbereidingen treffen en spullen inpakken, gaan we op weg naar ons nieuwe thuis!

Ons avontuur gaat beginnen

De verhuiswagen staat al vroeg op de stoep en het inladen kan beginnen. Met hulp van de buurman schieten we goed op en tegen 15.00 uur vertrekt de verhuiswagen naar Frankrijk. Nog even zwaaien naar de buurtjes en dan gaan wij ook. Ons avontuur gaat beginnen!

We rijden naar de prachtige Lot vallei. Onze nieuwe huis met twee gites staat op een karakteristieke plek in dorpje Mauroux. In de tuin is het voorjaar al begonnen. De bijen zoemen, de tulpen staan in bloei en de fruitbomen zitten vol bloesem. In de stralende voorjaarszon laden we de verhuiswagen uit en het voelt heel goed om hier weer te zijn.

gert-en-angela-beaux-moments-gtes-frankrijk

Samen mooie momenten beleven

We hebben ontzettend veel zin om ons huis in te richten, de gites op te knappen en te genieten van al het moois om ons heen. Over een paar maanden verwachten we onze eerste gasten te mogen ontvangen en daar kijken we erg naar uit.

Onze gasten laten we graag meegenieten van de rust en de ruimte op het Franse platteland en van de glooiende Lot vallei. Het is een prachtige plek waar je als levensgenieter de dag kunt beginnen met een kop koffie in het ochtendzonnetje. Waar je kunt genieten van een boek bij het zwembad of een goed glas wijn aan onze lange tafel onder de kapschuur. Samen met onze gasten gaan we mooie momenten creëren en genieten van het leven.

Onthulling van de naam

We hebben veel nagedacht over een passende naam voor onze nieuwe plek. Om een naam te vinden die past bij oude, karakteristieke plek en bij ons concept vonden we erg lastig. Aan familie, vrienden en de Droomplekacademie hebben we gevraagd met ons mee te denken. Met jullie hulp zijn we nu heel blij met onze naam:

Beaux Moments
gites dans la Vallée du Lot


Op onze droomplek gaan we samen met onze gasten proosten op veel mooie momenten samen en nieuwe herinneringen maken. Wie weet ook met jou?

À bientôt,
Gert & Angela

PS: Ben nieuwsgierig naar onze droomplek? Volg ons op Instagram of Facebook @Beauxmomentsgites voor de eerste sfeerfoto’s! De website is nog in ontwikkeling. 

Over de schrijver
Door het delen van al onze gastensuccessen en -valkuilen inspireren we jou bij het onderzoeken, ontwikkelen en runnen van een succesvol gastenverblijf. - deBerghut.com - auteur van de boeken 'DroomplekGeluk', 'Dagboek van een Gastvrouw' en 'Het geheim van de Berghut': www.DroomplekAcademie.nl/boeken.