Onderzoek de 'Ja maren' van jouw B&B-droom op de Emigratiebeurs

Onderzoek de 'Ja maren' van jouw B&B-droom op de Emigratiebeurs

Onze DroomplekAcademiestand is in het tweede weekend van februari – 9 & 10 februari 2019 – op de Emigratiebeurs in Houten wederom dé plek voor ontmoeten & inspiratie als je een B&B-, vakantiehuizen-, hotel- of campingdroom hebt. Zien we jou daar ook?

Beursthema DroomplekAcademie: ‘Ja maar, wat als…’

Toen we nadachten over ons beursthema voor dit jaar, kwamen we op het thema ‘Ja maar, wat als…’. We komen veel mensen tegen die heel graag hun vertrekdroom waarmaken, maar tegen muren van bezwaren aanlopen.

Voor ons is dat heel herkenbaar. Wij hebben ook flink wat angsten en belemmeringen moeten overwinnen voordat onze gastendroom in 2009 daarwerkelijke gingen realiseren. En ook daarna. Wat we merkten is dat het zo belangrijk is erbij stil te staan welke bezwaren je in de weg zitten om je droom te realiseen. En hoe bevrijdend werkt om deze belemmeringen uit te spreken en te delen met mensen die je begrijpen. Dat heeft zo ontzettend geholpen om onze echte droom te realiseren.

Omdat delen zo belangrijk is om stappen vooruit te kunnen zeggen, nodigen wij – als Team DroomplekAcademie – je uit om je ‘Ja maar, wat als…’- belemmeringen bij ons op de Emigratiebeurs te delen. We luisteren in een echt gesprek graag naar je droom en de hobbels die je tegenkom. Zodat je nieuwe, moedige stappen kunt zetten richting je droomplek.

Ja maar…-muur

Delen is dus belangrijk. En maken we tijdens de Emigratiebeurs een hele standmuur vrij waarop jij je ‘Ja maren’ kunt delen.

Dus naast een goed gesprek met ons of met één van onze deelnemers van onze MASTERtraining, kun je ook de bezwaren, angsten en belemmeringen rondom jouw Vertrekdroom op  ‘Ja maar…’-muur delen. Om te ervaren dat je niet de enige bent.

“Deel de dingen
die je in de weg staan
om je droom te realiseren.”

Win ons nieuwe boek op de Emigratiebeurs

Je maakt als bezoeker van onze stand ook nog eens kans op 1 van de 10 gratis exemplaren van ons nieuwe boek met 10 geheimen voor gastenverblijfsucces dat ik – Nel – dit jaar gaat schrijven.

In de laaste weeek van maart en de eerste week van april sluit ik me bijna 2 weken op om – bijna 7 jaar na ons eerste boek ‘Het geheim van de Berghut’ – wederom een knaller van een boek te schrijven. De titel van het boek maken we binnenkort bekend…

De afgelopen twee jaar deelde Hans op beide dagen in een overvolle zaal verhalen, valkuilen en tips over ons eigen vertrekavontuur. En ook dit jaar kun je je weer laten inspireren.

Je kunt op ZATERDAG om 10.30 uur en op ZONDAG om 14.30 uur in ZAAL 4 naar deze sessie komen:

 ‘Ja maar, wat als…’
5 manieren om de belemmeringen voor jouw ‘Ik Vertrek’-droom aan te pakken

 

We kijken ontzettend naar de Emigratiebeurs uit, want het is voor ons hét moment in het jaar om live zoveel mooie verhalen te horen over dromen en verlangens. Want de rest van het jaar ontmoeten we mensen vooral online, omdat we in Oostenrijk wonen.

Als je vragen hebt, laat het ons weten.
En hopelijk ontmoeten we je op 9 en/of 10 februari op de Emigratiebeurs!

Warme groet,
Hans & Nel

 

Over de schrijver
Door het delen van al onze gastensuccessen en -valkuilen inspireren we jou bij het onderzoeken, ontwikkelen en runnen van een succesvol gastenverblijf. - deBerghut.com - auteur van de boeken 'DroomplekGeluk' en 'Het geheim van de Berghut': www.DroomplekAcademie.nl/boeken.
Reactie plaatsen