Een droomplek: wat is dat?

Een droomplek, droomplekondernemer, en droomplekondernemerschap. Die woorden hebben wij wel zo leuk in het leven geroepen, maar wat betekenen ze eigenlijk in onze optiek?

Het woord ‘droomplekondernemer’ hebben wij gekozen voor de iemand die een geweldige idyllische, bijzondere of onderscheidende plek – een ‘droomplek’ – in Nederland of het buitenland heeft [of samen: hebben] waar je gasten ontvangt en deze gasten heel blij wil maken. Dat kan in Nederland zijn of in het buitenland. Wat je aanbiedt als verzorging maakt voor een droomplek niet uit: als je er maar gasten blij maakt!

Bij een droomplek kun je denken aan een hotel, pension, b&b/Bed&Breakfast, gasthof, kamers, huisjes, gîtes, appartementen, hotel, kasteel, theetuin, restaurant, lunchroom, groepsacomodatie of een camping, met bijvoorbeeld caravans, chalets, blokhutten, boerderijcamping, pipowagens, safaritenten. Als we zeggen ‘Ik Vertrek’, dan heb je daar vast al een beeld bij.

Er zijn droomplekondernemers in spé: mensen met de droom en die in de voorbereidingen zitten. En je hebt droomplekondernemers: de mensen die al een droomplek runnen.

Wij ondersteunen deze droomplekondernemers bij het maken van de juiste keuzes en het runnen van een succesvol bedrijf.

Wij helpen jou je gastendroom een plek te geven!

 

Over de schrijver
Door het delen van al onze gastensuccessen en -valkuilen inspireren we jou bij het onderzoeken, ontwikkelen en runnen van een succesvol gastenverblijf. - deBerghut.com - auteur van de boeken 'DroomplekGeluk', 'Dagboek van een Gastvrouw' en 'Het geheim van de Berghut': www.DroomplekAcademie.nl/boeken.