B&B vol liefde - tv programma zoekt single Nederlandse Bed and Breakfast eigenaren

B&B vol liefde - tv programma zoekt single Nederlandse Bed and Breakfast eigenaren

UPDATE – Wist je dat Caroline Ligthart, die in 2019 bij ons het Proefhotel heeft gedaan, in de zomer van 2021 4 dagen per week, 7 weken lang te zien is in het televisieprogramma ‘B&B vol liefde’? Caroline runt haar appartementen Lodge Roses Heart in Ostenrijk.

De opnames hebben in mei plaatsvonden en eind augustus zullen we de ontknoping zien: heft Caroline haar liefde gevonden…?

Bron foto: RTL / B&B vol Liefde

Als ik hoor over de plannen van het televisieprogramma B&B vol liefde ben ik direct verkocht. Voeg twee succesvolle televisieformats bij elkaar: Boer zoekt vrouw en Ik Vertrek [of: Bed and Breakfast] en je krijgt B&B vol liefde

Eerder dit jaar plaats ik de oproep van productiemaatschappij Blue Circle op onze Facebookpagina. Er worden Nederlandse vrijgezelle vrouwelijke en mannelijke B&B-eigenaren gezocht die alleen zijn komen te staan of die op dit moment geen relatie hebben.

Leuke vrouwelijke single B&B-eigenaren

In een item van RTL Boulevard stellen onlangs 4 hele leuke vrouwelijke potentiële kandidaten zich voor:

  • Debbie in Spanje
  • Caroline in Oostenrijk (joehoe!)
  • Natasja in Frankrijk
  • Astrid in Italie

Of ze ook daadwerkelijk uitgekozen worden om mee te doen aan het programma, is nog de vraag.

B&B zoekt liefde Bed and BreakfastFotocredits: sandrakoninglifestories.nl

Gezocht: single mannelijke Nederlandse B&B-eigenaren

Er zijn dus al aanmeldingen van Nederlandse vrijgezelle vrouwen met een B&B. Maar op dit moment is het televisieprogramma B&B vol liefde nog op zoek naar Nederlandse single mannen met een B&B, vakantiewoningen, hotel of camping.

Aanmelden B&B vol liefde

Dus ben of ken je een mannelijke vrijgezelle B&B eigenaar (hij mag ook een camping of vakantiewoningen hebben)? Hij of zij kan zich hier aanmelden.

Let op: het kan zijn dat de aanmeldpagina een eventueel buitenlands telefoonnummer niet pakt. Vul dan het telefoonnummer: 06 123 123 11 in. Bij vragen neem gerust contact met de productiemaatschappij op. En vul dan bij overige opmerkingen het juiste telefoonnummer in. 

HET PROGRAMMA ‘B&B VOL LIEFDE’ IS INMIDDELS VAN START GEGAAN. 

Ik gun deze hardwerkende single ondernemers een hele fijne liefde toe!

Warme groet,
Nel

Zoek jij inspiratie voor het succesvol starten of runnen van een B&B, hotel, camping of vakantiewoningen?

Over de schrijver
Door het delen van al onze gastensuccessen en -valkuilen inspireren we jou bij het onderzoeken, ontwikkelen en runnen van een succesvol gastenverblijf. - deBerghut.com - auteur van de boeken 'DroomplekGeluk', 'Dagboek van een Gastvrouw' en 'Het geheim van de Berghut': www.DroomplekAcademie.nl/boeken.