Updates 'DroomplekGeluk'

Aanvullingen op de 2e druk - januari 2021

Begin 2021 is de 2e druk van DroomplekGeluk verschenen. Op deze pagina lees je eventuele updates, nieuwe spinsels of voortschrijdende inzichten op het boek.

UPDATE januari 2021: Ons roer gaat weer om!


Misschien is het je al opgevallen: in het stukje 'Over Nelleke Griffioen', achterin het boek, kun je lezen dat we het roer weer hebben omgegooid. Een hele korte versie...


Primair ingegeven door tijd die bij Hans vrij kwam in 2020/2021 doordat hij geen teams mee de bergen in kon nemen vanuit MountainMoves.nl ivm Corona, is het balletje gaan rollen om ons hotel om te bouwen tot appartementen. Hier lees je meer over hoe we tot dit besluit gekomen zijn. 


Na 7 jaar Berghut en 5 jaar Proefhotel kunnen mensen dus nog steeds op onze Droomplek verblijven, maar dan zelfredzaam. Echter: het ontmoeten, inspiratie en bergbeleving blijft als concept bestaan. In de Stube, speelruimte en tuin kunnen gasten elkaar nog steeds ontmoeten. 


Gezinnen zijn in de zomervakantie en wintersportschoolvakanties welkom. Daaromheen zijn ondernemers of ondernemende mensen welkom voor het schrijven van een boek of businessplan. 

Heb je DroomplekGeluk nog niet in huis? Bestel 'm hier!

Eindelijk een boek met een stap voor stap-aanpak voor het succesvol maken van jouw gastenverblijf(droom). Laat je inspireren door het DroomplekRoer, een uniek model dat ik - Nel - heb ontwikkeld op basis van ruim 17 jaar gastenervaring. 


  • Inclusief gratis online werkboek en handige checklists
  • Gratis verzending binnen Nederland (de verzendkosten buiten Nederland worden berekend als je je adres ingeeft bij het bestellen)
droomplekgeluk boek B&B starten camping hotel vakantiewoningen ondernemingsplan stappenplen