Page content

article content

Ga op 28 oktober mee naar de Ik Vertrek musical Vamos

Eind vorig jaar lees ik – Nel –  dat er gewerkt word aan een ‘Ik Vertrek’ musical… Vamos. Ik denk meteen: “Leuk, daar wil ik naartoe. En wat zou het leuk zijn om er met meer mensen naartoe te gaan die vertrekplannen hebben of al een gastenverblijf hebben.” Voor een avond vol plezier en inspiratie met gelijkgestemden en ontmoetingen. Want mensen verbinden en hen verbinden met hun dromen: dat is wat we heel graag doen. 

Waar gaat de musical Vamos over?

Drie vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon) laten alles achter zich en vertrekken. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude en afgebladderde B&B in het zuiden van Spanje. Daar begint het feest, maar ook de ellende, want…
Is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden?
Is de Spaanse zon sterk genoeg om door hun grauwe geschiedenis heen te schijnen en hun levens weer glans te geven? 

vamos de musical ik vertrek B&B

Ga je mee naar de musical?

We hebben grondig onze agenda’s bekeken en we zijn uitgekomen op het weekend van 28 oktober. Donderdag 26 oktober is een feestdag in Oostenrijk, dus kunnen we een paar dagen naar Nederland met de kinderen. Op 28 oktober speelt de musical Vamos in Eindhoven.

kom je ook?

zaterdagavond 28 oktober 2017

Samen met ons naar de musical Vamos 
en gelijkgestemden ontmoeten

20.00-23.00 uur in Parktheater Eindhoven

Vooraf hapje eten

Op 28 oktober organiseren we tot 17.00 uur de GOUDdag bij ROOTS inspiratielocatie, een event exclusief voor deelnemers van onze GOUDENgastenconcepttraining. Aansluitend rijden we met een aantal van hen naar Eindhoven om daar een hapje te eten. Als je zin hebt om voorafgaand aan de musical een hapje met ons mee te eten: leuk! Om 18.00 uur tref je ons – met een aantal andere gastenverblijfeigenaren [in spé] én special guest Marleen Brekelmans van BijzonderPlekje.nl – in het Stadspaviljoen, een paar minuten lopen van het Parktheater Eindhoven. Rond 19.30 uur wandelen we richting het Parktheater voor de musical Vamos.

Reserveren & aanmelden

We zouden het ontzettend leuk vinden om je deze avond live te ontmoeten! En als je wilt komen: wacht niet te lang met reserveren van de musical, want ruim 70% van de kaarten is al verkocht voor deze avond.

  1. Reserveer hier zelf een kaartje voor de Vamos voorstelling van zaterdagavond 28 oktober in het Parktheater in Eindhoven.
  2. Ontmoet voorafgaand gelijkgestemden en ervaringsdeskundigen – inclusief onszelf – om 18.00 uur in het Stadspaviljoen voor een hapje eten.
  3. En laat ons vooral even weten dat je erbij bent.

 

GOUDEN TIP van Hans & Nel

Als je een droom hebt, wil je deze dagelijks voeden met inspiratie. Op 28 oktober ontmoet je gelijkgestemden en ervaringsdeskundigen. Wil je heel graag komen, maar denk je: “Mmm, zo’n avondje uit kost me net iets te veel…” Vraag deze onvergetelijke avond dan als cadeau voor je verjaardag!

Als je vragen hebt, laat het gerust weten!

Zonnige groetjes,
Hans & Nel

PS: Vergeet niet de Vamos Facebookpagina te liken voor de voorpret!

PS2: Wij verdienen geen geld aan deze avond. Onze missie is echt om elkaar te ontmoeten, te inspireren en veel te lachen samen!

Comment Section

0 reacties op “Ga op 28 oktober mee naar de Ik Vertrek musical Vamos

Plaats een reactie


*


Gratis 'Het geheim van de Berghut'
Gratis te downloaden: misschien wel het beste vertrekboek... Vol inspiratie en de onverhulde waarheid.
En je ontvangt regelmatig een waardevolle gastenverblijftip in je mailbox.
Hans & Nel
Wij begeleiden jou bij het realiseren en behouden van een uniek en succesvol gastenverblijf, in balans met jouw wensen. Dit doen we online én op onze eigen gastenverblijf in de Alpen [deBerghut.com], die wij sinds 2009 runnen. Wij zijn naast ervaringsdeskundigen ook ervaren coaches en auteurs van het boek 'Het geheim van de Berghut'.