00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ja, ik wil

in beweging komen en blijven, 

stap voor stap

mijn (financiële) belemmeringen onderzoeken 

en aan de slag met mijn droom

€ 12.500,-
€ 2495,-

Ja, ik doe mee aan het MASTERprogramma 

'Mijn Gouden Gastenbedrijf'

Ik wil met de deskundige hulp van Hans en Nel op een gestructureerde manier mijn B&B-, camping-, hotel- of vakantiehuizendroom onderzoeken en succesvol realiseren. Ik wil gasten als een magneet aantrekken en geen financiële zorgen hoeven hebben, zodat ik zelf ook kan genieten. 


Over het genoemde bedrag wordt nog BTW gerekend.

TIP: De trainingskosten kun je opvoeren als bedrijfskosten.

Ik betaal

in kleine stappen:

26 termijnen à 99 euro

Ik betaal

in 12 termijnen
à 215 euro

Ik betaal

2495 euro

in één keer

Just do it

Doe mee aan ons unieke MASTERprogramma

'Mijn Gouden Gastenbedrijf'

Werk stap-voor-stap en gestructureerd aan je B&B-, camping-, hotel-, trainingslocatie of vakantiewoningendroom werken. 


Aan het einde het Masterprogramma 'Mijn Gouden Gastenbedrijf' waarbij je ondersteuning krijgt van droom naar realisatie (in een notendop!):

 • Heb je je echte droom scherp.
 • Heb je een uniek bedrijfsidee waarmee jij jouw droomgast aanspreekt.
 • Heb je een aantrekkelijk ondernemingsplan waar je eventueel benodigde financierders enthousiast voor kunt maken, inclusief alle templates van begrotingen die je nodig hebt.   
 • Weet je met je zichtbaarheid leuke gasten te trekken aan die jouw droomplek voor je doorvertellen, ook nog voordat je je deuren opent. 
 • Krijg je onze altijd VOL-methode hoe wij ervoor gezorgd hebben dat we altijd vol waren als we open waren. 
 • Een super waardevol netwerk van medecursisten!


Je krijgt 'levenslang' online toegang tot het Masterprogramma om je droom werkelijkheid te maken  [t.w.v. 5.000,-]. 


BONUSSEN

 • Wekelijks de mogelijkheid om mee te doen aan de online CoachingsCalls t/m je eerste gastenseizoen, inclusief 12x een vraag inbrengen [t.w.v. 2000,-]
 • Onze feedback op al je ideeën, vragen, jouw ondernemingsplan en jouw marketingplan [t.w.v. 1750,-]
 • Toegang tot de online DroomplekCommunity met lotgenoten een aanvullende kennis [t.w.v. 750,-]
 • Volop aanvullende trainingen: 'Omgaan met tegenslag', 'Moed ontwikkelen', 'Ontwikkel je Ondernemersvaardigheden, 'Financiële basistraining’, ‘Vind je droomplek’, ‘Slim operationeel organiseren’, ‘Gastvrijheid en Grenzen’ [t.w.v. 1750,-]
 • Publiciteit via onze kanalen, bijvoorbeeld via social media en onze podcast [t.w.v. 1250,-]

En: je mag al je vragen aan ons stellen!


EXTRA BONUSSEN VOOR DE 1e 3 DEELNEMERS

 • 1 wildcard voor persoonlijke coaching met ons samen t.w.v. 197 euro [online; in te zetten op je eigen gewenste moment]
 • 1 van onze 2 boeken: DroomplekGeluk of Het Geheim van de Berghut
 • ALLEEN DEZE KEER: 1 1-op-1 financiële online calls met Hans van 30 minuten


Deze aanbieding geldt t/m woensdagavond 27 juli 23.59 uur.

'We hadden behoefte aan handvatten, sturing en een duidelijker plan voor onze Frankrijkdroom. Maar we twijfelden om mee te doen aan het Masterprogramma van Hans en Nel, omdat het een flinke uitgave voor ons was. Toch hebben we ons aangemeld en het programma is voor ons echt een eyeopener.


Wij vinden de opbouw van de cursus, de kennis die erin zit en de structuur echt fantastisch. Het zit heel erg goed in elkaar. Het heeft ons ook zeker de structuur gebracht waar we behoefte aan hadden. En we merken: hoe meer we onze vragen stellen, hoe meer impact de training voor ons heeft.

Zonder de training was ons concept niet zo gefundeerd geweest als het nu is.


Inmiddels hebben we onze droomplek in Frankrijk gevonden en zijn we stap voor stap onze ideëen in de praktijk aan het brengen. Jullie, Hans en Nel, en de community met gelijkgestemden zijn daarbij ons anker.'


Caroline & Alex
Frankrijk

null


'Ik schrok in eerste instantie van de prijs van het Masterprogramma, omdat ik wist dat mijn man het te veel zou vinden. Maar ik wilde zo graag meedoen om onze ideeën en dromen in een helder, passend concept te gieten en vooral om het ondernemerschap onder de knie te krijgen, want daar had ik nog geen kaas van gegeten.


Eenmaal begonnen vind ik het de prijs méér dan waard. En met het vorderen van de lessen, heb ik vaak gedacht: "Wat zou er in hemelsnaam gebeurd zijn als ik zonder jullie hulp een gastenverblijf zou zijn begonnen? Zonder al deze waardevolle informatie?”


Hans en Nel, jullie hebben écht een meerwaarde gegeven aan mijn leven én misschien wel een drama voorkomen. Inmiddels wonen we op onze droomplek in Noorwegen. Het heeft mij écht de moed en de goesting gegeven om er écht voor te gaan!'


Veerle
Magisk Mindland (Noorwegen)

null

'We gingen van start met wat mooie losstaande ideeën en nu hebben we ook echt een onderscheidend concept waar we heel blij me zijn en zich met de dag verderontwikkelt. En het ontmoeten van mensen in de training die met soortgelijke thema’s bezig zijn, wat ik - Connie - heel graag wilde, is ook heel prettig.


We zochten een stok achter de deur en schop onder onze kont en die hebben we absoluut gekregen! Hans en Nel zorgen ervoor dat we in beweging blijven en dat we vanuit de juiste drijfveren onze droom in de wereld zetten. We vinden ze hele laagdrempelige, fijne, actieve en positieve coaches en ze spreken uit eigen ervaring!  

 

Veel eerder dan gedacht hebben we al gasten kunnen ontvangen op onze droomplek.'


Connie & Maarten

Pluk trainingslocatie (NL)

connie-en-maarten-pluk


'We vroegen ons af of de training wel van toegevoegde waarde zou zijn, want we hadden veel dingen al uitgewerkt en helder voor onze B&B-droom. Daarnaast zaten we midden in onze zoektocht naar een geschikt pand, dus was dit wel het juiste moment? Uiteindelijk hebben we toch besloten om het Masterporgramma te gaan doen.


De kennis en ervaring van Hans en Nel én hun netwerk hebben ons zeker geholpen. Het was fijn om te kunnen sparren over onze onzekerheden en twijfels en om lastige keuzes voor te leggen.


Door verschillende vervelende externe omstandigheden hebben we niet zo snel als gehoopt onze droomplek in Italië kunnen starten. Maar we geven niet op!'


Suzanne en Patrick
GardaZen Suites (Italië)

null


Nieuwsgierig naar meer reacties van Masterprogrammacursisten?

Die vind je op GoudenGastenbedrijf.nl

masterprogramma-mijn-gouden-gastenbedrijf-transparant
€ 12.500,-
€ 2495,-

Ja, ik doe mee aan het MASTERprogramma 

'Mijn Gouden Gastenbedrijf'

Ik wil op een gestructureerde manier mijn B&B-, camping-, hotel- of vakantiehuizendroom onderzoeken en succesvol realiseren. Ik wil gasten als een magneet aantrekken en geen financiële zorgen hoeven hebben, zodat ik zelf ook kan genieten. 


Over het genoemde bedrag wordt nog BTW gerekend.

TIP: De trainingskosten kun je opvoeren als bedrijfskosten.

Ik betaal

in kleine stappen:

26 termijnen à 99 euro

Ik betaal

in 12 termijnen
à 215 euro

Ik betaal

2495 euro

in één keer

null