Win toegangskaarten voor de Emigratiebeurs 2017

Ook in 2018 op 10 en 11 februari is de DroomplekAcademie weer op de Emigratiebeurs aanwezig!

Op 11 & 12 februari 2017 zijn wij als DroomplekAcademie op de Emigratiebeurs 2017  in Houten te vinden. Ook deze keer hebben we een heel mooi cadeau voor je in petto op stand 250 om je nóg beter op jouw eventuele vertrek voor te bereiden. Daarnaast geeft Hans dit jaar een presentatie in een van de presentatiezalen. En we verloten in dit blog gratis entreekaarten voor de Emigratiebeurs!

 

Vorig jaar zijn we overweldigd door de vele enthousiaste reacties op de Emigratiebeurs:

  • Meer dan 250 mensen delen hun gastenverblijfdroom op onze stand en krijgen ons boek Het geheim van de Berghut cadeau.
  • We horen op de Emigratiebeurs dat we met het Proefhotel zijn genomineerd voor de VertrekNL Ondernemerprijs 2016.
  • We ontmoeten o.a. de eerste deelnemers van het Proefhotel: Patrick & Mirjam [wat we toen nog niet weten….]
  • En we worden verrast voor een mooi item bij Hart van Nederland over de Emigratiebeurs. Als enige standhouders komen we aan het woord in het item. Spannend én gaaf!

_
De afgelopen maanden is voor ons de grote vraag: kunnen we dat succes overtreffen en hóé gaan we dat doen? Maar één ding is duidelijk: we gaan. En ook voor de 2017-editie hebben we wat moois in petto.

 

Vol enthousiasme vertel ik Hans mijn ervaringen als ik vorig jaar thuiskom na mijn eerste Emigratiebeursavontuur. Hij zegt vrij snel: “Volgend jaar gaan we weer en dan ga ik een presentatie geven.” Wauw, wat leuk! Waarover? Dat weten we op dat moment nog niet. Nu wel. Hans geeft op zaterdag 11 februari om 10.30 uur en op zondag 12 februari om 12.30 uur in hal 4 een presentatie met de titel:

Maak van jouw droom geen nachtmerrie:
5 sleutels voor een succesvol ‘Ik Vertrek’-avontuur

Hans deelt dan zijn 5 persoonlijke grootste leerlessen van de afgelopen 7 jaar. Er zijn 100 plekken en je kunt geen plek reserven. Dus VOL=VOL!

170130-hans-en-nel-emigratietips-emigratiebeurs--2017

_

Bezoek stand 250 voor vertrektips & inspiratie

Voor of na de presentatie kun je ons – ter voorbereiding op jouw gastenverblijfdroom – spreken op stand 250 in hal 2. Een aantal van onze DroomplekCommunityleden ondersteund ons op de stand en daar worden we heel blij van. We gaan vraag met jou in gesprek over jouw droom. En als je wilt, ontvang je van ons een heel waardevol cadeau ter voorbereiding van jouw vertrek [t.w.v. 59,00 euro].

 

170130-droomplekcommunity-leden-emigratiebeurs-2017

Samen met deze warme klanten van ons, onze DroomplekCommunityleden, staan we op de Emigratiebeurs.

_

Wij verloten 5x 2 gratis ENTREEKAARTEN voor de Emigratiebeurs op 11 & 12 februari in Houten.
Deel hieronder – of via de mail – uiterlijk donderdag 2 februari waarom jij deze kaarten MOET hebben!
Ben je één van de gelukkigen? Dan krijg je vrijdag 3 februari bericht via de mail.

 

Tot op de Emigratiebeurs!

Warme groet,
Hans & Nel

Over de schrijver
Door het delen van al onze gastensuccessen en -valkuilen inspireren we jou bij het onderzoeken, ontwikkelen en runnen van een succesvol gastenverblijf. - deBerghut.com - auteur van de boeken 'DroomplekGeluk' en 'Het geheim van de Berghut': www.DroomplekAcademie.nl/boeken.
Rosan Veldkamp
Door

Rosan Veldkamp

op 30 Jan 2017

Omdat het mijn droom is om in Spanje een Pedicurepraktijk te beginnen om zo de Nederlandse, Belgische, Duitse en Engelse ouderen en toeristen van dienst te zijn in hun moedertaal. Dan kan mijn man van zijn hobby, mountainbiken, wielrennen en motor rijden, zijn werk maken als gids/reisleider.

Hans & Nel
Door

Hans & Nel

op 31 Jan 2017

Dank je wel voor je inzending, Rosan! Mooie droom hebben jullie. Groetjes, Nel

Gaby Wassink
Door

Gaby Wassink

op 30 Jan 2017

Het is onze droom om in Duitsland, in het huis dat we aan het verbouwen zijn, gasten te ontvangen en hen verschillende activiteiten aan te bieden waarbij ze met een gezonde inspanning kunnen ontspannen en een onvergetelijke ervaring in dit mooie stukje Europa kunnen opdoen. Daarnaast lijkt het me leuk om jullie persoonlijk te ontmoeten en erg interessant om te horen wat jullie ervaringen zijn.

Hans & Nel
Door

Hans & Nel

op 31 Jan 2017

Wie weet gaan we elkaar persoonlijk treffen, Gaby! En Duitsland is als gastland op de beurs extra goed vertegenwoordigd dit jaar op de Emigratiebeurs, dus jullie kunnen je hart ophalen :-) Groetjes, Nel

Rosemary Gelens
Door

Rosemary Gelens

op 31 Jan 2017

Hoi Hans en Nel, Tja waarom moeten wij deze kaarten winnen??? Niet anders dan alle andere reacties hebben wij ook ons eigen verhaal. Een droomhotel realiseren buiten Nederland. Wat maakt jouw nieuwsgierig naar mij als persoon .... tussen als die mensen die jullie al ontmoet hebben.... of onze droom.....!? Wat maakt mij uniek ? Of ons concept? Dat vertel ik je dan graag persoonlijk op de beurs, als ik de kaarten heb gewonnen om erheen te gaan. Groetjes !

Hans & Nel
Door

Hans & Nel

op 01 Feb 2017

Het lijkt me heel leuk je te ontmoeten, Rosemary! Keep you posted... Groetjes, Nel

kayleigh van lieshout
Door

kayleigh van lieshout

op 01 Feb 2017

Natuurlijk heb ik dromen, maar ze uitvoeren is 2. Je word altijd mentaal belemmerd door grenzen die je zelf stelt en ik hoop dat ik op deze manier die grenzen kan verwijderen of wellicht iets verder weg zetten. Hoop op deze beurs te kijken naar hoe ik iets kan realiseren en meer te zien in de oplossingskant dan in de probleemkant. ;)

Hans & Nel
Door

Hans & Nel

op 01 Feb 2017

We kunnen niet je problemen oplossen, Kayleigh maar we kunnen je wel helpen vanuit jouw eigen kwaliteiten en talanten mogelijkheden te creeëren. Wie weet tot op de Emigratiebeurs? Groetjes, Nel

Steve en Ans Ellis
Door

Steve en Ans Ellis

op 02 Feb 2017

Wat zou niet een betere plek zijn dan de emigratiebeurs om ons te omringen met inspiratie om onze droom levend te houden en uitendelijk ten uit voer te kunnen brengen. En wat onze droom is vertellen wij dan graag.

Hans & Nel
Door

Hans & Nel

op 02 Feb 2017

Leuk, Steve en Ans! We zijn benieuwd naar jullie droom. Morgen horen jullie of jullie de kaartjes hebben gewonnen... Groetjes, Nel

Monica van Leersum
Door

Monica van Leersum

op 02 Feb 2017

Bouwen aan een droom! Dat is wat we op dit moment doen! Door te lezen, voelen en ervaren ( in ons droomland Oostenrijk!) en te leren (deelnemend aan jullie onweerstaanbare ondernemingsplan maken) Wat past en dan ook logisch in dat plaatje; juist...een zeer zinvol bezoek aan de emigratiebeurs! Hopelijk mag ik mijn droom met jullie gaan delen!

Hans & Nel
Door

Hans & Nel

op 02 Feb 2017

Aan jullie enthousiasme zal het niet liggen. Monica. Keep you posted!

Hans & Nel
Door

Hans & Nel

op 04 Feb 2017

De gelukkigen hebben inmiddels bericht per mail ontvangen. Graag tot op de Emigratiebeurs, ook voor de mensen die we niet blij konden maken met een toegangskaart.

Reactie plaatsen