arrow_drop_up arrow_drop_down
Feestelijke editie Emigratiebeurs 2020 op 8 & 9 februari

Feestelijke editie Emigratiebeurs 2020 op 8 & 9 februari

Jaaa, ons lustrum om de Emigratiebeurs 2020!

Op 8 & 9 februari staan we voor de 5e keer op de Emigratiebeurs in Houten met de DroomplekAcademie. Stand 131 is dé plek voor ontmoeten & inspiratie als je een B&B-, vakantiehuizen-, hotel- of campingdroom hebt.

Feest!

En we maken er een extra feestelijke editie van, want mijn boek DroomplekGeluk – in 9 stappen naar jouw succesvolle B&B, camping, hotel of vakantiewoningen wordt officieel landelijk gelanceerd.

 

Wil je geen enkele stand missen die relevant is voor jouw gastenverblijfdroom?

Download hier onze gratis ‘Droomplek Emigratiebeurswijzer’

Stand 131

Je vindt ons – voor het eerst – in hal 1 met de DroomplekAcademiestand, omringd door droomplekken en populaire ‘B&B-landen’ Als Spanje, Frankrijk en Duitsland. Je herkent onze stand wederom aan de blauw/groen/witte ballonnen.

We staan er met Team DroomplekAcademie voor je klaar om te praten over je grote dromen, je vragen en je zorgen.

Presentatie ‘5 valkuilen’ om 12.30 uur in zaal 4

Je kunt je op zaterdag 8 en zondag 9 februari wederom laten inspireren voor je droom tijdens onze presentatie om 12.30 uur in zaal 4 (op de eerste verdieping). Je hoort tijdens de sessie:
5 valkuilen die je in de voorbereiding van jouw B&B, Camping, Hotel of Vakantiewoningen beter kunt voorkomen… (waarmee je bakken met geld kunt besparen).

Boeklancering DroomplekGeluk

En de Emigratiebeurs is ook het moment van de landelijke lancering van het boek DroomplekGeluk, het baanbrekende boek vol geheimen en stap voor stap aanpak voor het succesvol maken van jouw B&B, camping, hotel of vakantiewoningen. Vier jij dit feestelijke feit met ons mee?

WIN gratis B&B-coaching [t.w.v. 399 euro]

Nog meer feest! Ter gelegenheid van de boeklancering verloten we onder de kopers van DroomplekGeluk op de beurs 3x coaching [t.w.v. 399 eur0] om jou vooruit te helpen met jouw gastenverblijfdroom

 

We kijken heel erg naar uit om je op de Emigratiebeurs te ontmoeten.

Als je vragen hebt, laat het ons weten.
En hopelijk ontmoeten we je op 8 en/of 9 februari op de Emigratiebeurs!

Warme groet,
Hans & Nel

PS: wist je dat je met 1 kaartje beide dagen toegang hebt tot de beurs?

 

Over de schrijver
Wij begeleiden jou bij het realiseren en behouden van een uniek en succesvol gastenverblijf, in balans met jouw wensen. Dit doen we online én op onze eigen gastenverblijf in de Alpen [deBerghut.com], die wij sinds 2009 runnen. Wij zijn naast ervaringsdeskundigen ook ervaren coaches en auteurs van het boek 'Het geheim van de Berghut'.
Reactie plaatsen